NJOFTIM - Thirrje për të aplikuar në pozicionin “Project Researcher” në Abo Akademi University

Shtyp
Krijuar: 11 Mars 2019 Ndryshimi i fundit: 12 Mars 2019 Data pubblicazione Vizita: 1313

Abo Academy University hap thirrjen për të aplikar në pozicionin për analitikë videoje. Ftoheni të aplikoni si Kërkues në Projekt në Departamentin e Teknologjisë së Informacionit në Fakultetin e Shkencave dhe Inxhinierisë në Turku.
Ofrohet pozicioni Kërkues në Projekt me detyrë specifike ngritjen e bashkëpunimit midis Qendrës Kërkimore të Teknologjisë Software (STRC) dhe Zhvillimit të Ilaçeve dhe Diagnostikës (DDD). Kërkohen kandidatë me aftësi në analitikë video ose e ngjashme.
Më shumë informacion rreth pozicionit të ofruar dhe procesit të aplikimit klikoni këtu: https://abo.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=175&key=&o=A_RJ&rspvt=8y91307cj5kwo0ogws4occ0kk0wokw4