NJOFTIM MBI MUNDËSINË E APLIKIMIT PËR 3 GRANTE SHKËMBIM STAFI NË KUADËR TË PROJEKTIT ERASMUS+

Shtyp
Krijuar: 12 Mars 2019 Ndryshimi i fundit: 12 Mars 2019 Data pubblicazione Vizita: 1049
Key Action 1
– Mobility for learners and staff –
Higher Education Student and Staff Mobility
Inter-institutional agreement 2018 - 202
between POLYTECHNIC UNIVERSITY OF TIRANA AND FACHHOCHSCHULE BIELEFELD UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Në kuadër të projektit ERASMUS + në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Fachhochschule Bielefeld në Gjermani, mirëpresim aplikime nga stafi i Departamentit të Tekstilit dhe Modës për 3 grante trajnimi në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Fachhochschule Bielefeld, Gjermani, për një periudhë 1 javore (5 + 2), gjatë semestrit të dytë.
Të interesuarit mund të drejtohen pranë Departamentit për formularët e aplikimit (kontaktoni me Dr. Tatjana SPAHIU, email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ).

Afati i fundit për aplikim është 25 Mars 2019.
 

Prof. Dr. Genti Guxho
Departamenti i Tekstilit dhe Modës