NJOFTIM – Një Rrjet H2020 për doktoraturë të përbashkët Europiane, Aplikoni tani të bëheni pjesë e tij.

Shtyp
Krijuar: 13 Mars 2019 Ndryshimi i fundit: 13 Mars 2019 Data pubblicazione Vizita: 1182

Aplikoni tani: www.a-wear.eu

A-Wear financohet nga Bashkimi Evropian, nga programi H2020 për kërkim dhe inovacion me marrëveshjen Marie Sklodowska Curie No.813278.
Hapet thirrja për të aplikuar për pozicione doktorature të paguara për 36 muaj në 5 universitetet teknike më të mira në Evropë në programe të përbashkëta doktorature: në Finlandë, Itali, Spanjë, Republika Çeke dhe Rumani.
Ftohen të aplikojnë studentë të diplomuar në MSc në fusha të ndryshme të inxhinierisë, me aftësi të mira programuese dhe njohuri të gjuhës angleze. Studentët që duan të arrijnë doktoraturën në fushën e kërkimit: Wearable Computing &loT.
Pagesat bruto përafërsisht do të jenë (Euro/Muaj): 3600 (Fl); 2800 (ES); 2000 (RO); 2400 (CZ); 2900 (IT)
Afati i aplikimit: 17 Mars 2019
Më shumë informacion do të gjeni në:www.a-wear.eu/recruitment

Gjithashtu njoftimin për shtyp e gjeni në: https://www.tuni.fi/en/news/eu-funded-project-wear-creating-dynamic-wearable-computing-ecosystems