NJOFTIM - Hapet Thirrja për aplikime për profesorë të ftuar të UPT-së, për vitin akademik 2020-2021, pranë Universitetit të Torinos në Itali.

Shtyp
Krijuar: 06 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 768

 

Është hapur thirrja për aplikime për profesorë të ftuar, nga Universiteti i Torinos në Itali.

Të gjithë të interesuarit për informacion në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore luten të klikojnë në linkun: https://en.unito.it/call-visiting-professors

Për informacione shtesë mund të kontaktoni edhe në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit online është 18 Nëntor 2020, ora 11:00 a.m CEST (Central European Summer Time).