NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Politeknik të Milanos, në Itali

Shtyp
Krijuar: 09 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 1122

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime online për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në Universitetin Politeknik të Milanos, në Itali në linkun: https://www.polimi.it/en/exchange-students-incoming/erasmus-programme/how-to-apply/

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit online është 15 Nëntor 2020.