NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Eötvös Loránd University (ELTE), në Hungari

Shtyp
Krijuar: 11 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 773

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave, në Eötvös Loránd University (ELTE), në Hungari.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit  është 20 Nëntor 2020.