NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Anhalt, Gjermani

Shtyp
Krijuar: 16 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 848

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Anhalt, Gjermani.
Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.
Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 25 Nëntor 2020, ora 13.00