NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë dhe Universitetin e Genovës, Itali.

Shtyp
Krijuar: 17 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 759

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë dhe Universitetin e Genovës (UNIGE), Itali. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 25 nëntor 2020.