NJOFTIM - Shtyhet thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në AGH University of Science and Technology, në Poloni

Shtyp
Krijuar: 23 Nentor 2020 Data pubblicazione Vizita: 602

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është shtyrë  thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në AGH University of Science and Technology, në Poloni

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 26 Nëntor 2020.