NJOFTIM - Shtyhet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në University of Applied Sciences në Nysa, Poloni

Shtyp
Krijuar: 14 Dhjetor 2020 Data pubblicazione Vizita: 710

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në University of Applied Sciences në Nysa, Poloni.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

 Afati i dorëzimit të dokumentave është 23 Dhjetor 2020, ora 13.00.