NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitet (Bursë) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Universitetin Poitiers, Francë

Shtyp
Krijuar: 22 Dhjetor 2020 Data pubblicazione Vizita: 702

Universiteti Poitiers, Francë ka hapur thirrjen për aplikim për bursë për mobilitet, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Aplikimi është i hapur deri më 1 mars 2021.