Njoftim - Hapet thirrje për punësim në Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 29 Dhjetor 2020 Data pubblicazione Vizita: 907

Hapet thirrja për mundësi punësimi dhe/ose internshipi në Deloitte Albania.

Ky njoftim vlen për studentët e sapodiplomuar ose alumni në degët e fushës ekonomike. Kandiadatët duhet të jenë folës shumë të mirë të gjuhës italiane dhe angleze.

 · Accounting & Tax Related Implication analyst(AUDIT R13) ITALIAN and ENGLISH FLUENT !

· Global Employer services Consultant (TAX R13) ITALIAN AND ENGLISH FLUENT !

Afati për aplikim : 7 janar 2021

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afatit të përcaktuar.

Për më shumë detaje klikoni këtu.