Njoftim-Ftesë për pjesëmarrje online në Kongresin e organizuar nga Maltepe University, Turqi

Shtyp
Krijuar: 26 Shkurt 2021 Data pubblicazione Vizita: 259

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Maltepe University, Turqi, ftohen studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës të marrin pjesë në Kongresin e VIII ndërkombëtar të studentëve, organizuar nga Maltepe University.
Për shkak të kushteve pandemike, Kongresi do të mbahet në platformën online.
Data e mbajtjes së Kongresit: 5 – 7 Maj 2021
Afati i dorëzimit të abstraktit: (Deri 300 fjalë) - 20 Mars 2021
Njoftimi i pranimit: 31 Mars 2021
Kongresi sponsorizohet nga Maltepe University dhe nuk ka tarifë rregjistrimi për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Linqet për rregjistrim dhe informacionet e nevojshme:

MUISC’21 Web Address: https://maltepe.edu.tr/muisc2021 

MUISC’21 Registration Form: https://www.maltepe.edu.tr/muisc2021/en/registration-forms 

MUISC’21 Email: muiscensad@maltepe.edu.tr