Njoftim - Hapet thirrje për punësim në Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 13 Mars 2021 Data pubblicazione Vizita: 171

Hapet thirrja për mundësi punësimi në Deloitte Albania.

Ky njoftim vlen për studentë të sapodiplomuar ose alumni në degët e fushës ekonomike. Kandiadatët duhet të jenë folës shumë të mirë të gjuhës italiane dhe angleze.

· Global Employer services Consultant

Afati për aplikim : 18 Mars 2021

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afatit të përcaktuar.

Për më shumë detaje klikoni këtu.