Njoftim - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të Universitetit Politeknik të Tiranës, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin e Poitiers, Francë

Shtyp
Krijuar: 16 Mars 2021 Data pubblicazione Vizita: 159

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Prodhim Menaxhimit, në Universitetin e Poitiers, Francë.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati për aplikim për studentët: Deri më 26 Mars 2021