Njoftim - Hapet thirrja për praktika profesionale me finalizim punësimi, të ofruara nga Kompania Sews Cabind Albania

Shtyp
Krijuar: 18 Mars 2021 Data pubblicazione Vizita: 244

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Kompanisë Sews Cabind Albania, hapet thirrja për praktika profesionale me finalizim punësimi, pranë Kompanisë Sews Cabind Albania, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike.

Informacionin në lidhje me profilin e kompanisë, ofertat profesionale, dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe kërkesat që duhet të plotësojnë aplikantët i gjeni këtu.