Njoftim- Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Universitetin e Torinos, (Università degli Studi di Torino), Itali

Shtyp
Krijuar: 29 Mars 2021 Data pubblicazione Vizita: 172

Në kuadër të marrëveshjes midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Universitetit të Torinos, (Università degli Studi di Torino), Itali, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, për vitin akademik 2021 – 2022.

Afati për aplikimin online: Deri më 28 prill 2021, ora 11.00
Për kriteret e kërkuara, mënyrën e aplikimit dhe informacione shtesë, ju lutemi klikoni këtu: