FTESË – Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Ambasadës Amerikane në Tiranë, ftohen studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, për të marrë pjesë në sesionet informuese për votuesit e rinj

Shtyp
Krijuar: 30 Mars 2021 Data pubblicazione Vizita: 191

Takimet kanë në fokus ndërgjegjësimin e të rinjve për rëndësinë e votës së tyre dhe mundësinë për të sjellë ndryshim përmes angazhimit qytetar.Këshillat Amerikane për Arsimin Ndërkombëtar dhe KRIIK, me mbështetjen financiare të Ambasadës Amerikanë.

Në këto takime do të ketë profesorë amerikanë, përfaqësues të OSBE-së dhe folës lokalë.

Në fund të aktiviteteve studentët do të pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje.

Për të marrë pjesë, në këto aktivitete, që do të organizohen nga data 22 mars – 23 prill 2021, ju lutem rregjistrohuni në linkun: https://bit.ly/3cs1uy8

Bashkëlidhur, posteri me informacionin për mundësinë e rregjistrimit