Njoftim– Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të Universitetit Politeknik të Tiranës, në Hosei University, Japoni

Shtyp
Krijuar: 01 Prill 2021 Data pubblicazione Vizita: 234

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Hosei University, Global Education Center, hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh (doktorantë) të UPT-së, në Hosei University, për vitin akademik 2022.

Afati i fundit i aplikimit: 1 Qershor 2021

Për udhëzimet e aplikimit, formularin e aplikimit dhe informacione të tjera, ju lutemi klikoni linkun: https://www.global.hosei.ac.jp/en/researchers/hif/