Njoftim – Hapet thirrja për aplikim, për Programin e Profesorëve Vizitorë, nga Universiteti i Torinos (L'Università degli Studi di Torino), Itali.

Shtyp
Krijuar: 02 Prill 2021 Data pubblicazione Vizita: 166

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe L'Università Degli Studi di Torino (UniTo), hapet thirrja për aplikim për Programin e Profesorëve Vizitorë (Visiting Professors Program), për vitin akademik 2021 – 2022.

Afati i fundit i aplikimit është deri më 12 prill 2021, ora 11.00 AM, CEST.

Për procedurën e aplikimit online, ju lutemi klikoni linkun: https://en.unito.it/call-visiting-professors

Për informacion shtesë, ju lutemi klikoni linkun: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.