Njoftim - Hapet thirrje për punësim në kompaninë Vibtis sh.p.k

Shtyp
Krijuar: 07 Maj 2021 Data pubblicazione Vizita: 332

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Vibtis sh.p.k hapet thirrja për punësim në pozicionin Inxhinier Automatizimi

Kandidati duhet:

- Të zotërojë Diplomë Universitare në Automatizim Industrie /ose Mekatronikë

- Minimumi 2-3 vite eksperiencë pune

- Të ketë njohuri mbi konceptet bazë të automatizimit

- Të ketë njohuri mbi PLC dhe programimin e tyre

- Të ketë njohuri mbi protokollet e komunikimit HART, Ethernet, Modbus etj.

- Të ketë njohuri mbi instrumentat matëse të procesit për përdorim në industri Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.