Ftesë

Shtyp
Krijuar: 11 Maj 2021 Data pubblicazione Vizita: 118

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Università di Trento, Itali, ftohen studentët dhe stafi akademik i Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakultetit të Gjeologji Miniera, për të marrë pjesë në takimin online, organizuar nga Universiteti i Trentos.

Qëllimi i takimit online është të njihen studentët dhe stafi i FGJM me Università di Trento, ofertat akademike, mundësitë e projekteve, programet, mundësitë e ardhshme, si dhe bashkëpunimin nën programin Erasmus + të Università di Trento.

Eventi do të zhvillohet në anglisht, ditën e mërkurë, 12 maj, ora 10.00 – 10.30.

Për të marrë pjesë në këtë event, ju lutemi rregjistrohuni në linkun:

https://unitn.zoom.us/j/85722836775?pwd=UWUzMVY2R0x6SUxvZnUvRE9vUmNHUT09