Hapet thirrja për konkursin: Aftësia për të ndryshuar: “Të rikrijojmë sharmin e kanaleve”

Shtyp
Krijuar: 26 Maj 2021 Data pubblicazione Vizita: 269

Hapet thirrja për të marrë pjesë në konkursin e iniciuar nga konsorciumi BRAUIC (Belt and Road Architectural University International Consortium), organizuar nga Beijing University of Civil Engineering and Architecture (BUCEA) në bashkëpunim me Beijing International Peace Culture Foundation (BIPCF), Beijing Peace Garden Museum (BPGM) dhe me mbështetjen e United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)


Tema e konkursit: Aftësia për të ndryshuar: “Të rikrijojmë sharmin e kanaleve.”
Konkursi zhvillohet në 4 kategori:
- Dizain arkitekturor
- Dizain strukturor
- Modelimi i ndërtesave dhe hapësirave 3D.
- Fotografi, e hapur për publikun, por pa përjashtuar studentët.
Afati i regjistrimit të grupeve të punës: 10 Qershor, 2021
Dorëzimi i punimeve: 16 Korrik, 2021.
Për të lexuar thirrjen për pjesëmarrje në konkurs, ju lutemi klikoni në linkun: BRAUIC_Call_for_Participation-2021.pdf (sum.ba) dhe (bucea.edu.cn)
Për të parë dokumentet te nevojshme për konkurim, ju lutemi klikoni në linkun: (bucea.edu.cn)