Njoftim - Hapet thirrje për punësim në kompaninë Business Information Technology

Shtyp
Krijuar: 03 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 282

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Business Information Technology hapet thirrja për punësim në pozicionin Programues.
Për më teper detaje rreth kritereve dhe afateve të aplikimit klikoni këtu.
Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.