Njoftim- Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në "Gh. Asachi" Technical University of Iasi, në Rumani.

Shtyp
Krijuar: 07 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 280

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, në "Gh. Asachi" Technical University of Iasi, Rumani.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është deri më 22 Qershor 2021.