Njoftim-Publikohet thirrja për projekte të Agjencisë Universitare të Frankofonisë (AUF).

Shtyp
Krijuar: 09 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 214

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Agjencisë Universitare të Frankofonisë (AUF), publikohet thirrja për aplikime në projektet e kësaj agjencie.

Për t’u njohur me thirrjen, ju lutemi klikoni këtu.