Njoftim-Publikohet “Summer School ItalianOnline 2021”

Shtyp
Krijuar: 10 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 229

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe University of Torino, Itali, publikohet “Summer School ItalianOnline 2021”

University of Torino, për shkak të situatës COVID-19, ka vendosur që këtë vit të zëvendësojë shkollën verore "Italian, Art and Culture 2021", me një botim në internet të quajtur "Summer School ItalianOnline 2021".

Linku i “Summer School ItalianOnline 2021”:Summer School: ItalianOnline Luglio 2021 | www.italianoperstranieri-dev.unito.it