Ftesë - Për të marrë pjesë në prezantimin e raportit të Union for the Mediterranean, "Ndërkombëtarizimi i Arsimit të Lartë në Mesdhe"

Shtyp
Krijuar: 14 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 221

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Mediterranean Universities Union, (UNIMED), publikohet ftesa për të marrë pjesë në prezantimin e raportit të Union for the Mediterranean, (UfM) "Ndërkombëtarizimi i Arsimit të Lartë në Mesdhe".
Më 22 Qershor 2021, nga ora 10:30 deri në 13:00 (CEST), do të mbahet online prezantimi i raportit të UfM, "Ndërkombëtarizimi i Arsimit të Lartë në Mesdhe: Trendet aktuale dhe të mundshme".
Të interesuarit mund të regjistrohen online, deri më 15 Qershor 2021.
Për t'u regjistruar dhe për të marrë informacion mbi takimin online, ju lutemi klikoni këtu.