Njoftim – Hapet thirrja për mundësi punësimi në kompaninë Fintech, pjesë e grupit EVA në bashkëpunim me kompaninë EXPERTA

Shtyp
Krijuar: 23 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 327

Kompania Fintech, pjesë e grupit EVA, në bashkëpunim me kompaninë EXPERTA ofron mundësi punësimi për studentët e diplomuar të Universitetit Politeknik të Tiranës përkatësisht në pozicionet e poshtëshënuara:

· Programues ‘’backend”

· Përpunues të dhënash

· Inxhinier ndërtimi

· Inxhinier elektrik

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në gjuhën italiane në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për më tepër detaje rreth kritereve dhe mënyrës së aplikimit klikoni këtu.