Njoftim - Hapet thirrja për mundësi punësimi për studentët e sapodiplomuar ose Alumni në kompaninë Deloitte Albania

Shtyp
Krijuar: 29 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 292

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Deloitte Albania hapet thirrja për disa mundësi punësimi.

Ky njoftim vlen për studentët e sapodiplomuar e/o alumni në fushën ekonomike, matematike, statistike, ekonomi informatike,IT,shkenca kompjuterike dhe fusha të lidhura me to.

Kandidatët duhet të jenë folës shumë të mire të gjuhës angleze. Njohuria e gjuhës gjermane është avantazh.

- FAS intern/junior associate

- Audit Intern

-Front end/Javascript Developer

-Java Developer

-Cloud or Integration-Junior Developer

-Junior tester

Afati për aplikim për këto pozicione : 30 Qershor

Për më tepër detaje kliko këtu.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresat: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afatit të përcaktuar.