Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 në University of Westminster, Angli

Shtyp
Krijuar: 13 Korrik 2021 Data pubblicazione Vizita: 397

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Westminster, Angli.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 27 Gusht 2021.