Njoftim - Webinar i ofruar nga ikubINFO.al

Shtyp
Krijuar: 29 Korrik 2021 Data pubblicazione Vizita: 1338

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë ikubINFO.al ju bëjmë me dije se në 29 korrik, ora 18.00 kompania zhvillon një webinar falas, i cili ka për qëllim të prezantojë studentët me mundësitë e karrierës në fushën GIS.

Studentët e interesuar të inxhinierisë informatike, gjeoinformatikës dhe gjeodezisë të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

https://teams.microsoft.com/registration/lTuGlTkqdUWz5dfG_xAGAw,MwKleUtvJkKb5kCyzOWvnA,cw1LpJsQGkaOlGryFgU3rw,oHgBq_7-lkiWBnx60C4HXA,GKIoz_qyRke0QH_0zlDhxw,IOUNPqfhg0uGAylaNdRewQ?mode=read&tenantId=95863b95-2a39-4575-b3e5-d7c6ff100603