Njoftim- Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në University of A Coruña (UDC), Spanjë

Shtyp
Krijuar: 27 Gusht 2021 Data pubblicazione Vizita: 317

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentë dhe staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of A Coruña (UDC), Spanjë.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentave është 15 Tetor 2021.