Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së dhe staf, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Trento, Itali

Shtyp
Krijuar: 31 Gusht 2021 Data pubblicazione Vizita: 288

Në kuadër të marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentë dhe staf të Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of Trento, (Università di Trento), Itali. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 8 Tetor 2021.