Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete studentësh në Universitetin e Trentos, Itali.

Shtyp
Krijuar: 07 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 267

Në kuadër të bashkëpunimit që Universiteti Politeknik i Tiranës ka me Universitetin e Trentos është hapur thirrja për aplikime për shkollën dimërore, për studentë të Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, afatet kohore dhe mënyrën e aplikimit i gjeni këtu.