Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në University of West Attica, Greqi

Shtyp
Krijuar: 08 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 243

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of West Attica, Greqi. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 27 shtator 2021.