Njoftim- Hapet thirrja për internshipe me finalizim punësimi ofruar nga kompania Deloitte

Shtyp
Krijuar: 16 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 293

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë Deloitte hapet thirrje për mundësi internshipi dhe punësimi ofruar nga Deloitte Albania në bashkëpunim me zyrën e Deloitte Digital apo të tjera, pjesë e Deloitte Central Europe (DCE):

· Mulesoft Lab (paid internship)- Deloitte Digital

· Front-end/Javascript Developer-Deloitte Digital

· Junior Tester- Deloitte Digital

· Data visualization Consultant- Deloitte Czech Republic

· Customer Service Specialist with German- DCE

· IT helpdesk with German-DCE

Thirrja vlen për studentët e sapodiplomuar e/o alumni në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit dhe në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, dega Inxhinieri Ekonomike.

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në degët e cilësuara në njoftim dhe të jenë folës shumë të mirë të gjuhës angleze.

Në dy nga pozicionet kërkohet njohuri shumë e mirë e gjuhës gjermane.

Afati për aplikim për këto pozicione: 30 Shtator.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda këtij afati.

Informacionin të detajuara në lidhje me internshipet e kompanisë, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore i gjeni këtu.

Për të zbuluar mundësi të tjera karriere në Deloitte në Audit (apo fusha të tjera) klikoni në linkun e mëposhtëm:

https://deloi.tt/3A7OY1J