Njoftim - Në datat 29-30 Shtator organizohet online konferenca e 13-të e dialogut ESEE

Shtyp
Krijuar: 16 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 236

Konferencat e Dialogut ESEE janë një seri konferencash për lëndët e para për Evropën Lindore dhe Juglindore që kanë adresuar me sukses çështjet në sektorin e lëndëve të para në tetë shtete gjatë katër viteve të fundit. Integrimi në bashkësinë EIT RawMaterials, kuadri i politikave, zhvillimi i arsimit, efikasiteti i burimeve dhe inovacioni përgjatë ciklit të jetës së lëndëve të para janë temat kryesore të konferencës.

Iniciuar nga Qendra Rajonale EIT RawMaterials Leoben në Montanuniversität Leoben në Austri, Konferencat e Dialogut Lindor dhe Juglindor (ESEE DC) synojnë të nxisin një bashkësi ndërkombëtare në sektorin e lëndëve të para duke konverguar aktorët përkatës nga industria, kërkimi dhe arsimi në Lindje dhe Jug Evropa Lindore. Së bashku me Universitetin Politeknik të Tiranës do të hidhet dritë mbi komunitetin e lëndëve të para shqiptare.

Në datat 29-30 shtator 2021 organizohet online konferenca e 13-të ESEE DEALOGUE:

Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij aktiviteti duke u regjistruar në linkun: https://esee-dc.eu/registration/

Për më shumë detaje lidhur me organizimin klikoni: https://esee-dc.eu/wp-content/uploads/2021/08/Invitation_13th_ESEE_DC.pdf

www.esee-dc.eu

https://esee-dc.eu/wp-content/uploads/2021/08/Invitation_13th_ESEE_DC.pdf