Ftesë për pjesëmarrje në Simpoziumin e 4-t mbi Aktivitetet Arsimore në Hapësirë (SSEA)

Shtyp
Krijuar: 27 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 286

Ftohen studentë, të diplomuar, doktoratorantë dhe profesorë të paraqesin abstraktet e tyre në Simpoziumin e 4-t mbi Aktivitetet Arsimore në Hapësirë (SSEA), një kongres i udhëhequr nga Agjencia Evropiane e Hapësirës, që do të mbahet nga Universitat Politecnica de Catalunya - BarcelonaTech në Barcelonë (Spanjë), 27-29 prill 2022.

Kjo ka për qëllim të jetë një konferencë e fokusuar tek studentët, kështu që projektet studentore inkurajohen fuqishëm.

Vini re: Ka bursa të ndryshme në dispozicion për studentët.

Mos humbisni rastin për të diskutuar kërkimet tuaja në një pikë referimi botërore si Barcelona.

Ngjarjet shoqërore do të përfshijnë aktivitete interesante dhe kulturore, për të pasuruar më tej përvojën tuaj.

Thirrja për abstrakte do të jetë e hapur nga 14 qershori deri më 1 nëntor 2021.

Më shumë informacion mund të gjeni në faqen e internetit: https://sseasymposium.org/, and in our social media: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter.