Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Universitetin IUAV, Venezia, Itali

Shtyp
Krijuar: 29 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 250

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për stafin e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës, në Universitetin IUAV, Venezia, Itali.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati për aplikim, pranë Drejtorisë së Komunikimit dhe Koordinimit në UPT:

Deri më 11 tetor 2021