Njoftim - Thirrjet e Hapura dhe në Ardhje nga MSCA si dhe ofertat “Host Jobs for Researchers”, te publikuar tek Rrjeti Euraxess

Shtyp
Krijuar: 04 Tetor 2021 Data pubblicazione Vizita: 220

Në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA), pjesë e Horizon Europe, ju lutem gjeni si më poshtë Thirrjet e Hapura dhe në Ardhje nga MSCA si dhe ofertat “Host Jobs for Researchers”, te publikuar tek Rrjeti Euraxess.
Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.