Njoftim - Hapet thirrja për Mundësi për Internship, pranë kompanisë “ANTEA Cement”

Shtyp
Krijuar: 04 Tetor 2021 Data pubblicazione Vizita: 291

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë “ANTEA Cement”, hapet thirrja për mundësi internshipi, për studentë të UPT-së.

Aktualisht ofrohen mundësi për internship në pozicionet Inxhinier Mekanik dhe Inxhinier Miniere për studentët e interesuar.

Informacionin për mënyrën se si kandidatët mund të aplikojnë pranë kompanisë “ANTEA Cement” e gjeni këtu.