Njoftim – Publikohet: UNIMED Newsletter - September 9th, 2021

Shtyp
Krijuar: 06 Tetor 2021 Data pubblicazione Vizita: 256

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Mediterranean Universities Union (UNIMED), publikohet: UNIMED Newsletter - October 5th, 2021

UNIMED Projects & Activities

The three-week event has concluded. The video recording of all the webinars are available.

Read more


Next Events & Initiatives


Next Calls & Opportunities