NJOFTIM – Shtyhet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi të Universitetit Politeknik të Tiranës, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në University of A Coruña (UDC), Spanjë

Shtyp
Krijuar: 14 Tetor 2021 Data pubblicazione Vizita: 186

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në University of A Coruña (UDC), Spanjë.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin, mënyrën e aplikimit dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentave është 20 Tetor 2021.