Dekorimi i Universitetit Politeknik të Tiranës

Shtyp
Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Data pubblicazione Vizita: 6736

 Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi Universitetit Politeknik të Tiranës Urdhërin “Nderi i Kombit” me motivacionin: “Për kontribut të shquar në zhvillimin ekonomik e social të vendit, nëpërmjet përgatitjes së dhjetra brezave inxhinierësh dhe duke qenë një qendër e rëndësishme e arsimit të lartë dhe e kërkimit shkencor në Shqipëri, e më gjerë”.