Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Shtyp
Krijuar: 11 Mars 2014 Data pubblicazione Vizita: 10026

Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Organizuesit e Konferencës së 6të Ndërkombëtare të Tekstilit kanë kënaqësinë t'ju ftojnë që të merrni pjesë në këtë Konferencë, e cila do të mbahet në 20 Nëntor 2014, në Tiranë.

 

Konferenca do të fokusohet në çështje të rëndësishme të shkencës Europiane dhe Botërore në fushën e materialeve tekstile, teknologjisë, modës, dizajnit dhe marketingut.

Afati i fundit për dorëzimin e abstraktit është 20 Qershor 2014

Afati i fundit për dorëzimin e artikullit është 10 Shtator 2014

Ftesa: Call- 6th International Conference of Textile _2014.pdf