Konferenca - Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare

Shtyp
Krijuar: 28 Mars 2014 Data pubblicazione Vizita: 9142

 

Universiteti Politeknik i Tiranës në bashkëpunim me Autoritetin Portual të Durrësit dhe me mbështetjen financiare të South East Europe organizojnë në datën 3 Prill 2014, në sallën e madhe të Rektoratit "Silvano Pedrollo", Konferencën e Parë Ndërkombëtare me temë: "Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare".

Informohuni në: Agenda