Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (Bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin Politeknik të Katalunjes në Spanjë

Shtyp
Krijuar: 15 Nentor 2016 Data pubblicazione Vizita: 5688

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik dhe administrativ të Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin Politeknik të Katalunjes, në Spanjë.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: Thirrje për aplikim UPT

Për te plotësuar formën e aplikimit vizitoni linkun: Erasmus+ application form