Njoftim- Mundësi punësimi për studentë të doktoraturës, FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Shtyp
Krijuar: 10 Nentor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2921

Njoftim - Mundësi punësimi për studentë të doktoraturës, FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Rrjeti Europian i trajnimeve MSCA, i quajtur FORA(http://fora-etn.eu) kërkon të punësojë 15 studentë të doktoraturës deri në prill 2018 (http://fora-etn.eu/vacancies/).

Projektet janë të larmishme dhe aplikantët mund të kenë formim në shumë fusha si: shkenca kompjuterike (algoritme), inxhinieri kompjuterike (Cloud Computing, informatikë e orientuar drejt shërbimit, middleware, sisteme të shpërndara), inxhinieri kompjuterike (dizajn hardware dhe arkitekture kompjuterike), automatizimi industrial dhe kontrolli (automatizimi i shpërndarë, robotika,algoritmet e kontrollit) si dhe shkenca e të dhënave.