Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar “Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve”

Shtyp
Krijuar: 01 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 451

Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar “Vlerësimi i linjave  teknologjike, makinerive dhe pajisjeve”

Me teper informacion ne lidhje me njoftimin mund ta lexoni ketu

Formulari i aplikimit per kursin

Fatura e Kursit te vleresimit